Πέτρος Παττακός

Πληροφορίες

Μπονιαλή 26

Περιγραφή

Ο Πέτρος Παττακός είναι επαγγελματίας φωτογράφος γάμου στα Χανιά.Σπούδασε φωτογραφία στη LEICA ACADEMY. Το 2004 δημιούργησε στα Χανιά το φωτογραφικό εργαστήριο «CIMELIO» καλύπτοντας όλη τη γκάμα των φωτογραφιών και τυπώνοντας σε οποιοδήποτε υλικό.

Είναι ο εμπνευστής της ομάδας CIMELIOTEAM που ειδικεύονται στη φωτογραφία γάμου , βάπτισης, στην αρχιτεκτονική φωτογραφία, φωτορεπορτάζ (συνεργάτης των πρακτορείων EUROKINISSI, ΑΠΕ, ActionImages), και στην δημιουργία και κατασκευή ψηφιακών άλμπουμ.

Διδάσκει σαν καθηγητής στο Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο Θεοδωρόπουλου στις τάξεις Δ’, Ε’ , ΣΤ’ Δημοτικού με θέμα “Πως είναι ο κόσμος μέσα από έναν φωτογραφικό φακό”

Απο το 2014 διδάσκει σαν εξωτερικός καθηγητής στο HEBEI INSTITUTE OF COMMUNICATIONS στο Πεκίνο.

Υπηρεσίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΒΑΦΤΙΣΗΣ

Μπορεί να ακούγεται πολυφορεμένο αλλά οι φωτογραφίες της βάπτισης είναι οι θεματοφύλακες της αγνότητας και της αγάπης της οικογένειας. Μέσα από μικρές, όμορφες και σημαντικές στιγμές συνθέτουμε με εικόνες την πορεία και την ανιδιοτελή αγάπη των γονιών προς το παιδί.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΑΜΟΥ

Ο φωτογράφος στον γάμο είναι ένας σκηνοθέτης που αποτυπώνει συναισθήματα αγάπης, χαράς και ευτυχίας και συνθέτει μια “ταινία ζωής” δοσμένη μέσα από εικόνες.Κοιτώντας με τα μάτια της ψυχής μέσα από τον φακό, δημιουργούμε εικόνες με έντονα αρώματα του σήμερα που θα γίνουν πολύτιμοι θεματοφύλακες του χθες.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη και μαγική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι μια συναρπαστική εμπειρία είτε συμβεί μία είτε περισσότερες φορές- κάθε μια είναι μοναδική και ιδιαίτερη.Η περίοδος που κάθε γυναίκα δημιουργεί ένα θαύμα που βιώνουν όλοι γύρω της, μπορεί να αποτυπωθεί σε εικόνες και μία “στιγμή” που κρατάει εννιά μήνες θα σας συντροφεύει μια ζωή.